Nem jelenik meg a tartalom? Nyissa meg a böngészőjével.

www.senseagency.hu

senseagency email
     
Senseagency
     
Be a fan on Facebook Be a fan on Facebook Follow us on Twitter RSS Feed
 

BTL reklámeszközök tervezése és gyártása

A tervezéstől a komplex gyártásig. Homlokzati világító és nem világító reklámok, kül- és beltéri információs rendszerek, plasztikus feliratok, világító dobozbetűk, displayek akár egyedi kivitelben is, nyomtatások...és minden ami reklám.

 
 

DESIGN és FORMATERV

Korunkban elengedhetetlen az egyedi és innovatív megjelenés. Semmilyen termék nem készülhet el tervezés nélkül. Cégünk alapvetően 3D tervező szoftverek segítségével alkotja meg a terveket, amik később életre kelnek. A programoknak hála, a megvalósult végeredmény minden esetben ugyanazt tökéletességet tükrözi amit a tervező monitoron látunk.

 

kül- és beltéri reklámok

Fontosnak tartjuk, hogy a megjelenés több legyen mint a megszokott, tükrözve ezzel a minőséget és a megbízhatóságot. Ebből eredően keressük az innovatív megoldásokat mind alapanyag mind technológiák terén. Alapvető elvárásunk önmagunkkal szemben a tökéletes minőség és, hogy ezt elérhető áron tudjuk biztosítani, ennek köszönhetően tudunk a piacon egyedülálló garanciát adni termékeinkre.

Read More   Read More
 
 

Autodekor

Hosszú élettartamra tervezett és bevizsgált alapanyagokkal valósítjuk meg és tesszük egyedivé a járműveket a tömegközlekedési eszközöktől a személy és teherautókon át egészen a nagy igénybevételnek kitett versenyautókig. Szükség esetén a komplett desigtervet elkészítjük, amit szakavatott kollégáink tökéletesen átültetnek a valóságba.

 

Minden ami Display

Első benyomás csak egyszer van, ezért nagy figyelmet fordítunk arra , hogy az Ön termékeit kiemeljük a tömegből. A displayeket egyedileg és személyre szabva tervezünk, hogy az eladáshelyi kommunikáció a lehető leghatékonyabb legyen. A felhasznált anyagok esetében végtelen a választék, az üvegtől a fémig, a műanyagoktól a fáig….

Read More   Read More